Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
-->
Vorige | Volgende
veiling

B. Hurenkampstraat 25 Wilp

Veiling

Neem contact met ons op

0571-273377

info@vdbeltmakelaars.nl

Omschrijving

Openbare executoriale verkoop (ex artikel 3:268 en 3:254 Burgerlijk Wetboek) op 15 mei 2019 bij inzet en afslag vanaf 09:30 uur, via het internetplatform van Nationale Vastgoed Veiling (www.nationalevastgoedveiling.nl) ten overstaan van een van de (toegevoegd) notarissen verbonden aan RoX Legal B.V. het woonhuis met ondergrond, tuin en verder toebehoren, plaatselijk bekend te 7384 BA Wilp, B....

Kenmerken

Soort woning
Vrijstaande woning
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1985
Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk

Omschrijving

Openbare executoriale verkoop
(ex artikel 3:268 en 3:254 Burgerlijk Wetboek) op 15 mei 2019 bij inzet en afslag vanaf 09:30 uur, via het internetplatform van Nationale Vastgoed Veiling (www.nationalevastgoedveiling.nl)

ten overstaan van een van de (toegevoegd) notarissen verbonden aan RoX Legal B.V.

het woonhuis met ondergrond, tuin en verder toebehoren, plaatselijk bekend te 7384 BA Wilp, B. Hurenkampstraat 25, kadastraal bekend gemeente Wilp, sectie A, nummers 2593 en 2981, ter grootte van respectievelijk vier are en vijfenvijftig centiare (4 a 55 ca) en één are en zeventig centiare (1 a 70 ca)

De gebruikssituatie van het Registergoed is - voor zover Verkoper bekend (mede op basis van de Basisregistratie Personen) - als volgt: in gebruik bij debiteur(en) en mogelijk verhuurd en/of in gebruik gegeven aan (een) derde(n).

Wellicht wordt er in strijd met het in de hypotheekakte opgenomen huurbeding verhuurd. Het verzoekschrift voor verlof tot het inroepen van het huurbeding zal bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank worden ingediend.
Op verzoek van de executant wordt voorts het huurbeding ingeroepen tegen alle ingeschreven entiteiten alsmede tegen alle onbekende zakelijke (onder)huurders en/of gebruikers middels het uitbrengen van een exploit. In dit exploit wordt tevens de ontruiming aangezegd. Eventuele ontruiming is voor rekening en risico van de koper. De verkoper staat niet in voor kopers bevoegdheid tot ontruiming. Er vindt geen verrekening plaats van huren, servicekosten en/of waarborgsommen.

Voor zover verkoper bekend, is over de verkrijging van voormeld registergoed geen omzetbelasting, maar wel overdrachtsbelasting verschuldigd.
De overdrachtsbelasting bedraagt 2% over de koopsom en wordt nimmer geacht in het bod te zijn begrepen. Aan overdrachtsbelasting is verschuldigd het bedrag dat door de belastingdienst of de belastingrechter wordt vastgesteld met toepassing van de Wet op belastingen van rechtsverkeer.

Voor rekening van koper komt:
- het notarieel honorarium;
- de kadastrale kosten, alsmede de kosten van de kadastrale recherches;
- de eventuele ontruimingskosten;

De openbare executoriale verkoop geschiedt overeenkomstig de Algemene Voorwaarden voor Executieverkopen 2017 (AVVE), voor zover daarvan in de Bijzondere Veilingvoorwaarden niet is afgeweken.

De veilingvoorwaarden liggen reeds ter inzage ten kantore van bovengenoemde notarissen.

Tot en met 30 april 2019 kan onderhands schriftelijk een bod worden uitgebracht ten kantore van bovengenoemde notarissen.

Zoals bekend, dienen alle bieders en mijners te voldoen aan de vereisten voor het uitbrengen van biedingen via het internetplatform van Nationale Vastgoed Veiling en voorts zich bij de openbare verkoop desgevraagd te legitimeren en een verklaring van hun bank te overleggen, waaruit hun financiële gegoedheid blijkt. Alvorens tot gunning wordt overgegaan, dient door de hoogste bieder (voor zover nog niet gedaan) binnen drie (3) werkdagen na de veiling een waarborgsom te worden gestort casu quo een bankgarantie te worden gesteld ter grootte van 10% van de koopprijs met een minimum van € 5.000,00.

Aan bovenstaande vereisten zal strikt de hand gehouden worden. Bieders dan wel mijners die aan bovengestelde voorwaarden niet (tijdig) voldoen, ook al zijn het bij de notaris bekende bieders dan wel mijners, lopen het risico te worden afgewezen.

De betaling van de koopprijs dient uiterlijk plaats te vinden op 11 juni 2019.

Info: www.veilingnotaris.nl
RoX Legal B.V., Weena 220, Postbus 2560, 3000 CN Rotterdam, tel. 010 20 01 716, in behandeling bij dhr. F.M. Heinsbroek.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Vrijstaande woning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1985
Daktype
zadeldak
Dakmateriaal
pannen

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
270 m²
Overige inpandige ruimte
176 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
2 m²
Bruto inhoud
1.410 m³
Perceeloppervlakte
625 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
9
Aantal slaapkamers
6
Aantal badkamers
2
Voorzieningen badkamer
ligbad, douche
Voorzieningen badkamer
toilet, douche

Energie

Isolatie
dubbel glas, volledig geïsoleerd
Soort verwarming
c.v.-ketel, hete lucht verwarming, open haard, vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
geiser eigendom

Kadastrale gegevens

Gemeente
Wilp
Sectie
A
Perceel
2593
Oppervlakte
455 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Wilp
Sectie
A
Perceel
2981
Oppervlakte
170 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk
Tuintype
tuin rondom
Bereikbaar via achterom
ja

Garage

Soort garage
inpandig, parkeerkelder
Capaciteit
4
Voorzieningen
voorzien van elektra, voorzien van water

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren, op eigen terrein

Foto's

Kaart B. Hurenkampstraat 25 Wilp

naar B. Hurenkampstraat 25 Wilp
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand