-->
Vorige | Volgende
Verkocht

Hoofdweg 0 ong KLARENBEEK

Deze woning is verkocht

Neem contact met ons op

0571-273377

info@vdbeltmakelaars.nl

Omschrijving

Op een fraaie locatie in de kom van het dorp Klarenbeek en tegenover landgoed de Krepel gelegen riant perceel grond (1.425 m²) dat geschikt is voor het realiseren van een vrijstaand woonhuis. De kavel heeft een frontbreedte van ongeveer 20 meter en een diepte van circa 71 meter. De gemeente Voorst heeft voor deze kavel een wijzigingsbevoegdheid in het bestemmingsplan opgenomen, waardoor het...

Kenmerken

Soort woning
Bouwkavel
Bouwtype
Nieuwbouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
2015
Ligging
Aan drukke weg, open ligging, vrij uitzicht

Omschrijving

Op een fraaie locatie in de kom van het dorp Klarenbeek en tegenover landgoed de Krepel gelegen riant perceel grond (1.425 m²) dat geschikt is voor het realiseren van een vrijstaand woonhuis.

De kavel heeft een frontbreedte van ongeveer 20 meter en een diepte van circa 71 meter. De gemeente Voorst heeft voor deze kavel een wijzigingsbevoegdheid in het bestemmingsplan opgenomen, waardoor het mogelijk is om een vrijstaand woonhuis te realiseren op dit perceel.

Het bestemmingsplan staat op dit moment de bouw van een woning nog niet toe. Hiertoe dient de koper een exploitatieovereenkomst met de gemeente Voorst te sluiten. Hierin wordt tevens de vereveningsbijdrage vastgesteld. Uitgangspunt in dit traject is dat 50% van de meerwaarde die door de wijziging van het bestemmingsplan als vereveningsbijdrage aan de gemeente Voorst dient te worden voldaan.

Voor de bouwkavel zijn reeds globaal ruimtelijke randvoorwaarden opgesteld door de gemeente Voorst. Deze zijn niet bindend en dienen slechts als indicatie. De woning zal in het midden van het perceel gesitueerd dienen te worden, waarbij een goothoogte van maximaal 3.5 m1 en een nokhoogte van maximaal 9 m1 zal gelden. Daarnaast kan buiten het bouwvlak tot (gezamenlijk) 75 m² aan- en uitbouwen, bijgebouwen en overkappingen gerealiseerd worden.


Download de brochure voor alle aanvullende informatie

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bouwkavel
Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2015

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1435 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Voorst
Sectie
G
Perceel
2234
Oppervlakte
1265 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Voorst
Sectie
G
Perceel
2271
Oppervlakte
170 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Aan drukke weg, open ligging, vrij uitzicht

Foto's

Kaart Hoofdweg 0 ong KLARENBEEK

naar Hoofdweg 0 ong KLARENBEEK
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand