Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
-->

Een woning aankopen

Zoekt u een woning in de Stedendriehoek Deventer-Apeldoorn-Zutphen? Vertrouw dan op de expertise van ons kantoor als aankoopmakelaar. Wij maken de tijd voor u en vinden samen met u de juiste woning tegen de juiste prijs, zonder dat u zich druk hoeft te maken om de juridische of bouwkundige zaken. Wij voeren juridisch onderzoek uit en geven u gericht advies. Met onze jarenlange kennis van de locale woningmarkt behalen wij een optimaal resultaat in de onderhandelingen. En betaalt u niet teveel. Dat geeft u vertrouwen bij zo'n belangrijke aankoop. Een nieuw huis wordt ook uw thuis. Dan laat u toch niets aan het toeval over?

Kies voor expertise

Voorkom teleurstellingen en schakel onze expertise in. Wij ontvangen u graag bij ons op kantoor of komen bij u thuis langs voor een vrijblijvende kennismaking. Wanneer u een concrete woning op het oog heeft, maar zich de volgende vragen stelt:

  • Is de vraagprijs wel marktconform
  • Ik wil een bod doen, maar weet niet waar ik moet beginnen?
  • Ik wil zeker weten dat ik geen kat in de zak koop

Bel of mail ons voor een afspraak. Dan plannen we samen een bezichtiging, zodat u zeker weet wat u koopt.

15 tips voor een goede bezichtiging

Aantrekkelijke prijs

Wij werken met een uniek full service pakket voor een aantrekkelijke prijs. U ontvangt de volledige aankoopbegeleiding voor € 875,- aangevuld met 5% van het verschil tussen de vraagprijs en uiteindelijke aankoopprijs. De prijzen zijn inclusief BTW. Wilt u een offerte op maat, wij sturen u graag een scherpe aanbieding. Bij ons geen verrassingen achteraf. We zijn graag transparant en eerlijk over onze dienstverlening.

Wilt u ook onze expertise voor een interessante prijs?

Neem dan contact met ons op of loop binnen voor een kop koffie. Omdat wij zeker weten dat wij in ieder aankooptraject onze meerwaarde kunnen bewijzen, gaan wij graag op basis van No cure, no pay met u mee.

Onze klanten delen hun ervaring

Wist u dat onze klanten erg positief zijn over onze dienstverlening en dit tot uiting komt in hun beoordeling over ons kantoor? Vanzelfsprekend zijn wij erg trots. Wij beschouwen onze kopers als ambassadeurs. Hieronder een aantal willekeurige ervaringen:

 

 

Gerichte aankoop vrijstaand woonhuis Scholtenshoek 5 Twello

Een makelaar die aan een ieder is aan te bevelen. Goede communicatie met korte lijnen. Verdient haar geld dubbel en dwars terug in de onderhandelingen.

Aankoop tussenwoning Kruizemuntstraat 349 Apeldoorn

We konden snel een afspraak maken. Goede bezichtigingen gehad. Kundig en reeel. Raadde ook een huis af, achteraf heel blij over. Goede info over de afhandeling na het tekenen v. h. contract. Fijn om samen mee te werken.

Aankoop vrijstaand woonhuis Withagenweg 36 Wilp

Zeer goed bouwkundig inzicht voor wonen en zakelijke mogelijkheden. Weet wat er in de omgeving gaande is voor wat betreft bouwen en andere ontwikkelingen. Goede en snelle communicatie en uitleg van mogelijkheden van woningen.