-->

Bloem Erf 7391HZ TWELLO

€ 395.000 - € 410.000

Neem contact met ons op

0571-273377

info@vdbeltmakelaars.nl

Omschrijving

Nieuwbouwplan Bloem Erf

Op zoek naar nieuwbouw in Twello? In een natuurrijke omgeving en met veel ruimte en vrijheid? Welkom op Bloem Erf! Op de plek waar nu nog een bloemkwekerij is gevestigd, verrijst de komende tijd een kleinschalige woonomgeving. Eind 2016 start ter hoogte van de Dernhorstlaan 9 de bouw van 3 aantrekkelijke drie-onder-één-kapwoningen (basisprijs: € 200.000,--) en 2 luxe twee-onder-één-kapwoningen (vanaf-prijs: € 395.000). In de volgende fase realiseren we 3 luxe boerderijvilla’s, 1 vrijstaand huis en 2 renovatiewoningen.

Kwalitatief hoogwaardige bouw
We bouwen de 2 twee-onder-een-kapwoningen op traditionele wijze, met gemetselde binnenwanden en gevels. En met hoogwaardige materialen, zoals hardhouten kozijnen en keramische dakpannen. De woningen worden standaard opgeleverd inclusief sanitair en tegelwerk. De keuken? Die kies je zelf uit. Je kunt deze laten plaatsen aan de straatzijde óf aan de tuinzijde. Aan jou de keuze!

Algemeen
Twello is rustig gesitueerd in een landelijke omgeving tussen Deventer en Apeldoorn. het dorp wordt omringd door vele landhuizen / landgoederen. Een heerlijke plek om dagelijks van te genieten.

Een keur aan voorzieningen
In Twello is het prettig wonen. Naast een compleet aanbod van winkels in de gezellige dorpskern zijn er sportvoorzieningen zoals De Schaeck, het openlucht en overdekt zwembad, er kan worden gevoetbald, gehockeyd en getennist bij de verschillende sportverenigingen. Het aantrekkelijke buitengebied biedt uiteraard volop recreatiemogelijkheden. Daarnaast biedt Twello een vrijwel compleet pakket aan onderwijsvoorzieningen, variërend van basisscholen en voorgezet onderwijs tot middelbaar beroepsonderwijs.

Bereikbaarheid
Twello is rustiek gelegen aan de A1 en heeft een treinstation. De IJssel ligt op korte afstand en de Hanzestad Deventer biedt u verder alles wat u van een middelgrote stad mag verwachten. De goede verbindingen zorgt voor gemak en maakt het thuiskomen echt een feest.

Kenmerken

Aantal kavels
2
Woonopp
155 - 157m²
Perceelopp
750 - 950m²
Inhoud
545 - 550m³

Foto's

  • Architect: Bessels Architecten & Ingenieurs - Twello
  • Ontwikkelaar: Haafkes Veldwachter - Deventer
  • Website: www.bloemerf.nl