Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
-->

Vertrouwd in de regio

Van den Belt Makelaars is gevestigd in Twello, centraal in de Stedendriehoek. Wij hanteren een vriendelijke, persoonlijke en uitnodigende manier van werken zodat u zich bij ons thuis zult voelen. Vertrouwen is een groot goed en in de dagelijkse praktijk vormt dit de basis van de manier waarop wij werken. Doordat wij lokaal gevestigd zijn en beschikken over een groot netwerk weten wij als geen andere wat er speelt. Onze rol als makelaar is het verbinden van de belangen van koper en verkoper. Hierbij tonen onze medewerkers oprecht interesse in mensen en hun drijfveren

Onze klanten beoordelen onze dienstverlening op respectievelijk een 8.5 voor onze verkoopbegeleiding en een 9.3 voor onze aankoopbegeleiding. 

Bekijk de beoordelingen

Vanzelfsprekend betrokken

Een woning is voor iedereen een kostbaar bezit. Het is de plek waar mensen veilig en vertrouwd thuis komen. De waarde gaat daarmee verder dan de hypotheek die er op rust. De aankoop of verkoop is daarmee ook veel meer dan een zakelijke afwikkeling. En juist dat stuk maakt ons werk zo interessant. Ieder huis en ieder mens is verschillend. Wat u kunt u van ons verwachten? Een passende, professionele benadering waarbij u zich prettig voelt.
 

Wij stellen ons aan u voor

 

Gerard van den Belt

gerard@vdbeltmakelaars.nl
06 - 534 041 34

Gerard van den Belt is de oprichter van Van den Belt Makelaardij en in 1992 begonnen. Ik ben mijn hele leven al met de bouw bezig en beschik daarmee over veel bouwkundige kennis. Het leuke van mijn vak vind ik het om mijn kennis met klanten te delen. Zodanig dat iedere koper en verkoper tevreden is met zijn of haar aankoop of verkoop.

Wieneke Steunenberg

wieneke@vdbeltmakelaars.nl

Na het afronden van de opleiding Vastgoed & Makelaardij, ben ik sinds 2016 werkzaam bij van den Belt Makelaars. Ik ben werkzaam in de binnendienst en ondersteun hierbij de rest van het team. Een optimaal resultaat en een tevreden klant zijn daarbij voor mij de uitdaging.

Ik ben u graag van dienst!

Rémon Wennekes

remon@vdbeltmakelaars.nl
06 - 131 035 19

Sinds 2003 ben ik als makelaar en taxateur in dienst bij Van den Belt. Het vak is zeer veelzijdig en interessant. Het is een unieke combinatie van de diversiteit in woonwensen en zakelijke doelen bereiken. Ik heb interesse in mensen en onderhandel graag naar de beste deal.

Mariska Mölder-van de Brug

mariska@vdbeltmakelaars.nl

In 2004 heb ik in de avonduren de makelaarsopleiding gedaan en mijn diploma behaald. Een hele goede keuze zo blijkt, want na 20 jaar werkzaam in de makelaardij te zijn is het nog steeds de leukste baan voor mij. De afwisseling en het contact met mensen maakt dat het nooit verveeld. Het is mijn dagelijkse uitdaging om alles op kantoor tot in de puntjes te regelen. Op maandag, dinsdag en donderdag sta ik u graag te woord

Jessica Mölder

jessica@vdbeltmakelaars.nl

Na al drie jaar werkzaam te zijn in de makelaardij ben ik in 2018 als assistent makelaar in dienst getreden bij Van den Belt Makelaars. Daarnaast volg ik in de avonduren het vervolg van de makelaarsopleiding. De afwisseling in taken en het contact met mensen spreekt mij erg aan. Ik streef er graag naar om voor u het beste resultaat te behalen. Wellicht zie ik u bij een van onze woningen!