Mijn favorieten

Medewerkers


Van den Belt Makelaars

Gerard van den Belt
Gerard van den Belt
Gerard van den Belt is de oprichter van Van den Belt Makelaardij en in 1992 begonnen. Ik ben mijn hele leven al met de bouw bezig en beschik daarmee over veel bouwkundige kennis. Het leuke van mijn vak vind ik het om mijn kennis met klanten te delen. Zodanig dat iedere koper en verkoper tevreden is met zijn of haar aankoop of verkoop.
Rémon Wennekes
Rémon Wennekes
Sinds 2003 ben ik als makelaar en taxateur in dienst bij Van den Belt. Het vak is zeer veelzijdig en interessant. Het is een unieke combinatie van de diversiteit in woonwensen en zakelijke doelen bereiken. Ik heb interesse in mensen en onderhandel graag naar de beste deal.
Jessica Mölder
Jessica Mölder
Assistent Makelaar
Na al drie jaar werkzaam te zijn in de makelaardij ben ik in 2018 als assistent makelaar in dienst getreden bij Van den Belt Makelaars. Daarnaast volg ik in de avonduren het vervolg van de makelaarsopleiding. De afwisseling in taken en het contact met mensen spreekt mij erg aan. Ik streef er graag naar om voor u het beste resultaat te behalen. Wellicht zie ik u bij een van onze woningen!
Mariska Mölder-van de Brug
Mariska Mölder-van de Brug
In 2004 heb ik in de avonduren de makelaarsopleiding gedaan en mijn diploma behaald. Een hele goede keuze zo blijkt, want na 20 jaar werkzaam in de makelaardij te zijn is het nog steeds de leukste baan voor mij. De afwisseling en het contact met mensen maakt dat het nooit verveeld. Het is mijn dagelijkse uitdaging om alles op kantoor tot in de puntjes te regelen. Op maandag, dinsdag en donderdag sta ik u graag te woord
Wieneke Steunenberg
Wieneke Steunenberg
Na het afronden van de opleiding Vastgoed & Makelaardij, ben ik sinds 2016 werkzaam bij van den Belt Makelaars. Ik ben werkzaam in de binnendienst en ondersteun hierbij de rest van het team. Een optimaal resultaat en een tevreden klant zijn daarbij voor mij de uitdaging.

Ik ben u graag van dienst!