Mijn favorieten

Vertrouwd in de regio

Van den Belt Makelaars is gevestigd in Twello, centraal in de Stedendriehoek. Wij hanteren een vriendelijke, persoonlijke en uitnodigende manier van werken zodat u zich bij ons thuis zult voelen. Vertrouwen is een groot goed en in de dagelijkse praktijk vormt dit de basis van de manier waarop wij werken. Doordat wij lokaal gevestigd zijn en beschikken over een groot netwerk weten wij als geen andere wat er speelt. Onze rol als makelaar is het verbinden van de belangen van koper en verkoper. Hierbij tonen onze medewerkers oprecht interesse in mensen en hun drijfveren.


Onze klanten beoordelen onze dienstverlening op respectievelijk een 8.5 voor onze verkoopbegeleiding en een 9.3 voor onze aankoopbegeleiding.


Vanzelfsprekend betrokken

Een woning is voor iedereen een kostbaar bezit. Het is de plek waar mensen veilig en vertrouwd thuis komen. De waarde gaat daarmee verder dan de hypotheek die er op rust. De aankoop of verkoop is daarmee ook veel meer dan een zakelijke afwikkeling. En juist dat stuk maakt ons werk zo interessant. Ieder huis en ieder mens is verschillend. Wat u kunt u van ons verwachten? Een passende, professionele benadering waarbij u zich prettig voelt.
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring